10 euro per biertje en een tegenvallende phallus

Door: Louise&Denise

Blijf op de hoogte en volg louise en denise

06 Juli 2008 | Noorwegen, Oslo

Hoi allemaal,

Om jullie niet langer in spanning te houden... bij deze een berichtje! We hebben Oslo inmiddels alweer verlaten, dus nu kunnen we wel een klein verslagje schrijven.

Allereerst hebben we ons vaak afgevraagd waar iedereen was.. Weinig mensen, auto's, zelfs weinig toeristen.. Later bleken ze op het strand te zitten bbq-en!
Het was een erg relaxed weekendje in Oslo, beetje rondgewandeld, stad bekeken, op het strand gezeten tot het zachtjes begon te regenen. Precies toen we terug waren in het centrum hebben we in een shoppingmall een enorme onweersbui ontweken. Die avond hebben we vrienden gemaakt met een groepje Denen, Duitsers Fransen en een Australische en die avond zeer succesvol gaan stappen. Helaas kost het bier in Oslo iets minder dan 10 euro per halve liter.

Vandaag ook een zeer produstieve/interessante dag gehad. Om onzelf te vermaken totdat we de trein naar Stockholm zouden nemen zijn we naar een beelden park gegaan waarvan ons beloofd was dat een rij beelden ons zou leiden naar een 'giant phallus'. De rij beelden was aardig naakt, maar de enorme penis viel helaas tegen. Onze verwachtingen gingen uit van een enorme, levensechte piemel, maar wat we aantroffen was eigenlijk slechts een grote paal. We kunnen helaas geen foto's plaatsen ivm ontbrekend draadje.
Op de terugweg naar het station hebben we nog een aanslag overleefd. Wij werder plots het onschuldige doelwit van een gewelddadige eiergooier. Gelukkig raakte hij/zij slechts onze schoenen. De dader hebben we niet kunnen identificeren.

Momenteel zijn we in Stockholm, in het hostel aan het internetten. De eerste indruk was dat er in ieder geval een stuk meer mensen op straat zijn. Als we weer wat meer meegemaakt hebben volgt er een nieuw berichtje!

Groetjes Denise en Louise.

Ps. voor onze meisjes van het zeer onafhankelijk dames dispuut: een naam hebben we nog niet, maar de volgende odz lijkt ons ineens erg leuk: in elk stadje een ander schatje. Nadere info kan via sms of mail verkregen worden ;)

• 06 Juli 2008 - 21:58

Vera:

joehoeeeeeeeeee nu al in Zweden... dat is steeds dichter bij BERLIJN :D
    en dat wil zeggen: fruhstuck/diner-studie-afleiding! Ik verheug me er nu al op :)
    xx

• 07 Juli 2008 - 07:29

Rachelle:

Dat begint al met spannende avonturen ;) Ben blij te horen dat de aanslagen meevielen en jullie je reis hebben voortgezet, ondanks de diepe impact van jullie avonturen :p
    Zitten jullie in Stockholm in het backpackers hostel? Daar ben ik namelijk geweest. Bij de receptie (om het hoekje) staat een rek waar je je schoenen uit moet doen en dan kun je naar beneden naar de kamers.

Veel plezier nog! Ik mail jullie snel voor meer informatie :)

xx

• 07 Juli 2008 - 16:13

Lotte:

gelukkig..de secret eier-smijter heeft jullie gevonden...het heeft me wat moeite gekost om hem goed te positioneren!